Webshop

Ceresplein 7

9401 CW Assen

 

0592 - 749 111

info@maxime-delicatesse.nl

Recepten

Menu gang: Voorgerechten

Type gerecht: Visgerecht

Aantal personen: 4

Bereidingstijd: 15 minuten

Ingrediƫnten

 

Voor de ingemaakte ui:

2 rode uien, Dun gesneden

80 ml citroensap

verse takjes Dille

Peper en zout

 

Voor de salade:

1 thee lepel chili vlokken

1 theelepel zout

1 theelepel sesam zaadjes

1 theelepel gedroogde Munt

4 x 180 gram Zalm (liefst met huid)

Olijf Olie van goede kwaliteit

Baby spinazie bladeren

Venkel

Bereidingswijze

 

Dit heerlijke recept met zalm komt van Donnay Hay. Het is lekker fris,

gezond en je zet het in een handomdraai op tafel.

 

1. Snij de ui in dunnen reepjes en mix ze samen met de citroensap,

suiker, dille, peper en zout. Laat alles intrekken en zet aan de kant.

 

2. Mix de chili vlokken, het zout, de sesamzaadjes en de munt.

 

3. Besprenkel de zalm met olijfolie en smeer de vis in met de kruiden mix (niet op de huid)

 

4. Verhit een koekenpan en bak de zalm met de huid eerst naar benden. Na 5 minuten en als de huis krokant is draai je de vis om en bak dan nog 2 a 3 minuten.

 

5. Snij de zalm in grove stukken en leg deze op de baby spinazie en fijn gesneden venkel.

 

6. Maak het gerecht af met de ingelegde ui en wat extra dille.

Zalm Salade Met ingelegde ui en dille

Openingstijden

Contact

Ceresplein 7

9401 CW Assen

 

Telefoon: 0592 - 749 111

Email: info@maxime-delicatesse.nl

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Koopzondag

 

13:00 - 18:00

10:00 - 18:00

10:00 - 18:00

10:00 - 18:00

10:00 - 21:00

09:30 - 17:00

13:00 - 17:00

Overige Informatie

Bekijk hier de algemene voorwaarden van onze workshops

 

Bekijk hier de allergene van onze rijstcrackers, noten en zoetwaren.

Route