Webshop

Ceresplein 7

9401 CW Assen

 

0592 - 749 111

info@maxime-delicatesse.nl

Recepten

Menugang: Voorgerechten

Type gerecht: Vleesgerecht

Aantal personen: 6

Bereidingstijd: 420 minuten

Ingrediënten

 

1 1/2 kg varkensschouder (zonder bot)

 

Voor de rub:

 

1 eetlepel knoflook poeder

1 eetlepel bruine suiker

1 eetlepel Mosterd

3 eetlepel Paprika poeder

3 eetlepel grof zeezout

 

Voor het bedruipen:

225 ml Cider Azijn

1 eetlepel Bruine Suiker

2 eetlepel gedroogde rode peper vlokken

Dit recept voor homemade Pulled Pork is volgens Kiki het lekkerste

 vlees dat ze ooit gegeten heeft - dus dat belooft wat!

 

Bereidingswijze

  1. Meng de ingrediënten voor de rub en wrijf hiermee het vlees goed in.

  2. Dek af met plastic folie en zet een paar uur of zelfs een hele nacht
     in de koelkast.

  3. Verwarm de oven voor op 150 graden. Doe het vlees in een grote ovenschaal en bak ca. 6 uur in de oven. Draai halverwege 1 keer om. Het vlees is goed als de kerntemperatuur 90 graden is.

  4. Meng de ingrediënten om het vlees te bedruipen, laat even intrekken en zeef.

  5. Doe het mengsel in een plantenspuit en besproei het vlees royaal om de 2, 3 en 4 uur oventijd.

  6. Haal het vlees als het goed gaar is uit de oven en laat het 10 minuten rusten onder aluminiumfolie.

 

Lekker met de tomatenketchup of BBQ saus van Stokes.

 

Heb je geen plantenspuit? Geen probleem, het vlees bedruipen met een lepel werkt net zo goed!

Pulled Pork

Openingstijden

Contact

Ceresplein 7

9401 CW Assen

 

Telefoon: 0592 - 749 111

Email: info@maxime-delicatesse.nl

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Koopzondag

 

13:00 - 18:00

10:00 - 18:00

10:00 - 18:00

10:00 - 18:00

10:00 - 21:00

09:30 - 17:00

13:00 - 17:00

Overige Informatie

Bekijk hier de algemene voorwaarden van onze workshops

 

Bekijk hier de allergene van onze rijstcrackers, noten en zoetwaren.

Route