Webshop

Ceresplein 7

9401 CW Assen

 

0592 - 749 111

info@maxime-delicatesse.nl

Recepten

Menugang: Pasta gerechten

Type gerecht: Vleesgerecht

Aantal personen: 2

Bereidingstijd: 15 minuten

Ingrediënten

 

200 gram Pasta (Linguine)

Bekertje Crème Fraise

3 tot 5 plakken rauwe ham

250 gram (kastanje) champignons of andere paddenstoelen.

2 handjes vers geraspte Parmezaanse kaas of oude kaas

handje vers gehakte peterselie

Olijfolie om mee te bakken

Peper

Supermakkelijk. En eenvoudig aan te passen naar een
vegetarisch recept of een hoofdgerecht door er een salade bij te maken.

 

Bereidingswijze

 

  1. Zet water op voor de pasta.

  2. Snijd de champignons in plakjes, de ham in repen,
    rasp de parmezaanse kaar en hak de peterselie fijn.

  3. Doe de pasta in het kokende water een kook volgens de verpakking.

  4. Verhit wat olijfolie in een hapjespan en bak hierin de champignons tot ze gekleurd zijn. Voeg de ham toe en bak even mee.

  5. Voeg dan de creme fraiche, de gerapte kaas en de gehakte peterselie toe, warm dit even door.

  6. Tot slot de uitgelekte pasta erbij, meng alles goed door en serveer. Maak af met een draai versgemalen peper.

Variatie: voor een geheel vegetarische versie laat je de ham weg en voeg je wat extra paddestoelen en een handje dungesneden preiringetjes toe.

Pasta met champignons en ham

Openingstijden

Contact

Ceresplein 7

9401 CW Assen

 

Telefoon: 0592 - 749 111

Email: info@maxime-delicatesse.nl

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Koopzondag

 

13:00 - 18:00

10:00 - 18:00

10:00 - 18:00

10:00 - 18:00

10:00 - 21:00

09:30 - 17:00

13:00 - 17:00

Overige Informatie

Bekijk hier de algemene voorwaarden van onze workshops

 

Bekijk hier de allergene van onze rijstcrackers, noten en zoetwaren.

Route