Webshop

Ceresplein 7

9401 CW Assen

 

0592 - 749 111

info@maxime-delicatesse.nl

Recepten

Herkomst: Italië

Recept voor 4 personen

Bereidingstijd: 10 a 15 minuten

Ingrediënten

 

200 gram Blauwe kaas uit Italie

1 fles Balsamico Glaze’s Naturel

2 peren

16 plakken parmaham

Bereidingswijze

 

  1. Schil de peer met een kaasschaaf en snijd de blauwe kaas in ongeveer 8 reepjes.

  2. Snijd de peer door middel, de helft door midden en dan nogmaals. Doe dit ook bij de andere helft. Je hebt dan 8 partjes. Verwijder hier van alle klok huizen.

  3. Leg op een snijplank een plak parmaham. Voeg hierop een partje peer en een reepje blauwe kaas. Wikkel vervolgens de parmaham er om heen.

  4. Leg het op een bord, met een prikker in elk hapje. Voeg als laatste een beetje Balsamico Glaze's toe als topping.

 

Eet smakelijk!

Parma e Pera

Openingstijden

Contact

Ceresplein 7

9401 CW Assen

 

Telefoon: 0592 - 749 111

Email: info@maxime-delicatesse.nl

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Koopzondag

 

13:00 - 18:00

10:00 - 18:00

10:00 - 18:00

10:00 - 18:00

10:00 - 21:00

09:30 - 17:00

13:00 - 17:00

Overige Informatie

Bekijk hier de algemene voorwaarden van onze workshops

 

Bekijk hier de allergene van onze rijstcrackers, noten en zoetwaren.

Route