Webshop

Ceresplein 7

9401 CW Assen

 

0592 - 749 111

info@maxime-delicatesse.nl

Recepten

Menugang: Hoofdgerechten

Type gerecht: Vleesgerecht

Aantal personen: 4

Bereidingstijd: 20 minuten

Ingrediënten

 

4 kogelbiefstukken en plakken

2 eetlepels olijfolie

75 gram Pancetta in stukjes

2 Sjalotten, in ringen

1 eetlepels verse tijmblaadjes

50 ml rode Port of rode wijn

125 gram Mascarpone

250 gram Pappardelle (pasta)

50 gram geraspte

parmezaanse kaas

 Stiekem wel heel erg lekker

 

Bereidingswijze

 

  1. Bestrooi de plakjes biefstuk met zout en peper.

  2. Verhit de olie in een hapjespan en bak de biefstuk bruin
    vanbuiten en rosé vanbinnen in ca. 3 minuten.
    Schep ze uit de pan op een bord.

  3. Bak de pancetta in het resterende bakvet zachtjes uit. Bak de sjalotten met de tijm 2 minuten mee. Voeg de port toe en kook alles 2 minuten. Voeg de mascarpone toe en breng dit aan de kook. Breng de saus pittig op smaak met zout en peper.

  4. Kook intussen de pappardelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta af en doe de pasta terug in de pan.

  5. Schep de saus en plakjes kogelbiefstuk door de pasta. Verdeel het gerecht over 4 warme borden en serveer de kaas apart erbij.
Pappardelle met Kogelbiefstuk

Openingstijden

Contact

Ceresplein 7

9401 CW Assen

 

Telefoon: 0592 - 749 111

Email: info@maxime-delicatesse.nl

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Koopzondag

 

13:00 - 18:00

10:00 - 18:00

10:00 - 18:00

10:00 - 18:00

10:00 - 21:00

09:30 - 17:00

13:00 - 17:00

Overige Informatie

Bekijk hier de algemene voorwaarden van onze workshops

 

Bekijk hier de allergene van onze rijstcrackers, noten en zoetwaren.

Route