Webshop

Ceresplein 7

9401 CW Assen

 

0592 - 749 111

info@maxime-delicatesse.nl

Recepten

Menugang: Nagerecht

Type gerecht: Zoet

Aantal personen: 4

Bereidingstijd: 15 minuten + 1 dag

Ingrediƫnten

 

3 gelatine blaadjes

250 ml slagroom

75 gram vanille suiker of gewone suiker

500 gram griekse yoghurt

(kan ook turkse yoghurt)

Monin siroop naar keuze

Probeer ook eens dit recept!

Na mijn oma's recept deze heerlijke, snelle en eenvoudig recept
voor Panna Cotta. Bedankt Oma!

 

Bereidingswijze

 

  1. Laat de gelatine blaadjes wellen in een bakje met koud water

  2. Voeg in een pannetje de slagroom en de suiker. Maak dit warm maar laat
    zeker niet aan de kook brengen. De suiker moet opgelost zijn.

  3. Schep de yoghurt los in een bak en voeg daar minimaal 50 ml Monin siroop aan toe. De ene smaak is intense als de ander, dus proef voor dat je meer toe voegt.

  4. Laat de slagroom iets afkoelen en voeg in delen toe aan de yoghurt. Schep het totale mengsel in leuke bakjes.

  5. Laat de bakjes minimaal een nacht staan in de koelkast en garneer met bijvoorbeeld fruit of chocolade naar keuze.
Panna Cotta naar oma's recept

Openingstijden

Contact

Ceresplein 7

9401 CW Assen

 

Telefoon: 0592 - 749 111

Email: info@maxime-delicatesse.nl

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Koopzondag

 

13:00 - 18:00

10:00 - 18:00

10:00 - 18:00

10:00 - 18:00

10:00 - 21:00

09:30 - 17:00

13:00 - 17:00

Overige Informatie

Bekijk hier de algemene voorwaarden van onze workshops

 

Bekijk hier de allergene van onze rijstcrackers, noten en zoetwaren.

Route