Webshop

Ceresplein 7

9401 CW Assen

 

0592 - 749 111

info@maxime-delicatesse.nl

Recepten

Menugang: Hoofdgerechten

Type gerecht: Visgerecht

Aantal personen: 4

Bereidingstijd: 30 minuten

Ingrediënten

 

600 gram Scampi's

(schoongemaakt)

250 gram chinese eiernoodles

1 broccoli in roosjes

200 gram peultjes of sugarsnaps in stukjes

200 gram cherry tomaatjes in stukjes

2 teentjes knoflook in stukjes

1 bosje lente ui in ringen

2 eetlepel soya saus

1 theelepel paprika poeder mild

4 eetlepel chili olie uit Spanje

Kom in Aziatische sferen en wok je warm met deze noodles met garnalen.

En de knoflook - rode chili olie zorgt voor een lekkere kick!

 

Bereidingswijze

 

1. Zet wat water op en kook de eiernoodles zoals op de
verpakking staat aangegeven.
Spoel vervolgens af met koud water en laat ze even apart staan.

 

2. Bak de fijngesneden knoflook in de knoflook
rode chili olie op heet vuur en voeg vervolgens de broccoli, peultjes en
tomaatjes toe. Doe het pimenton poeder erbij en eventueel een lepeltje water, mocht het te hard gaan.

 

3. Wok de scampi’s dan op het laatst nog zo’n kleine 2 minuten mee, en voeg de sojasaus toe.

 

4. Doe de uitgelekte noodles in de pan en wok het nog heel kort door.

 

5. Serveer met de groene lente-uitjes, en eventueel nog een extra druppeltje knoflook rode chili olie

Noodles
met Chili olie en scampi's

Openingstijden

Contact

Ceresplein 7

9401 CW Assen

 

Telefoon: 0592 - 749 111

Email: info@maxime-delicatesse.nl

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Koopzondag

 

13:00 - 18:00

10:00 - 18:00

10:00 - 18:00

10:00 - 18:00

10:00 - 21:00

09:30 - 17:00

13:00 - 17:00

Overige Informatie

Bekijk hier de algemene voorwaarden van onze workshops

 

Bekijk hier de allergene van onze rijstcrackers, noten en zoetwaren.

Route