Webshop

Ceresplein 7

9401 CW Assen

 

0592 - 749 111

info@maxime-delicatesse.nl

Recepten

Menugang: Voorgerechten

Type gerecht: Vegetarisch

Aantal personen: 12

Bereidingstijd: 30 minuten

Ingrediënten

 

250 gram Roquefort

200 ml Crème Fraise

1 bakje pitloze druiven

1 handvol gehakte walnoten

4 Gelatine blaadjes

12 Amuse schaaltjes

Dit heerlijke vegetarische voorgerecht staat het mooist in een hoog

amuse glaasje.

 

Bereidingswijze

 

  1. Week de gelatine blaadjes in ijskoud water.

  2. Zet de glaasjes klaar en vul de bodem met gehalveerde druiven.

  3. Snij de Roquefort in blokjes en smelt deze in een pan. Voeg 2/3 van de crème fraîche toe en roer samen met de gelatine tot een gladde saus.

  4. Haal de pan van het vuur en laat de saus afkoelen. Roer het laatste beetje crème fraîche erdoor en schep het mengsel over de druiven.

  5. Strooi de walnoten eroverheen en garneer de glaasjes met een halve druif.

  6. Laat de glaasjes 1 tot 2 uur opstijven in de koelkast.
Roquefort Mouse

Openingstijden

Contact

Ceresplein 7

9401 CW Assen

 

Telefoon: 0592 - 749 111

Email: info@maxime-delicatesse.nl

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Koopzondag

 

13:00 - 18:00

10:00 - 18:00

10:00 - 18:00

10:00 - 18:00

10:00 - 21:00

09:30 - 17:00

13:00 - 17:00

Overige Informatie

Bekijk hier de algemene voorwaarden van onze workshops

 

Bekijk hier de allergene van onze rijstcrackers, noten en zoetwaren.

Route