Webshop

Ceresplein 7

9401 CW Assen

 

0592 - 749 111

info@maxime-delicatesse.nl

Recepten

Menugang: Voorgerechten

Type gerecht: Visgerecht

Aantal personen: 4

Bereidingstijd: 20 minuten

Ingrediƫnten

 

200 gram Venkelknol

100 gram Zwarte Olijven

2 (bloed)sinaasappels

1,5 dl Sinaasappel Olijf Olie

4 Kleine, verse Makreel filets

Zwarte Peper en zeezout

Makreel is eigenlijk een heel makkelijk visje om te bereiden en bijna

niemand doet het. Daarom hier een snel en simpel gerecht

met dit heerlijke visje

 

Bereidingswijze

 

  1. Snijd de venkelknol in flinterdunne julienne en de olijven in ringetjes.

  2. Snijd vervolgens de partjes zo uit de bloed sinaasappelen dat ze
    geen velletje meer hebben.

  3. Pers wat overblijft van de sinaasappelen uit. Meng het sap met de olijfolie en breng de vinaigrette op smaak met flink wat peper en zout. Hussel alles losjes door elkaar.

  4. Kruid de makreelfilets met peper en zeezout.

  5. Bak ze kort aan beide zijden. Verdeel de salade over de borden en leg de makreel er bovenop
Makreel Salade

Openingstijden

Contact

Ceresplein 7

9401 CW Assen

 

Telefoon: 0592 - 749 111

Email: info@maxime-delicatesse.nl

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Koopzondag

 

13:00 - 18:00

10:00 - 18:00

10:00 - 18:00

10:00 - 18:00

10:00 - 21:00

09:30 - 17:00

13:00 - 17:00

Overige Informatie

Bekijk hier de algemene voorwaarden van onze workshops

 

Bekijk hier de allergene van onze rijstcrackers, noten en zoetwaren.

Route