Webshop

Ceresplein 7

9401 CW Assen

 

0592 - 749 111

info@maxime-delicatesse.nl

Recepten

Menu gang: Voorgerechten

Type gerecht: Vegetarisch gerecht

Aantal personen: 4

Bereidingstijd: 15 minuten

Ingrediƫnten

 

10 abrikozen

Prosecco

200 gram Roomkaas

1 komkommer

Likeur 43

 

 

Bereidingswijze

 

 

  1. Wel de abrikozen een dag van de voren in prosecco. Zorg ervoor dat de abrikozen onder staan.
    (je kunt ze ongeveer een maand bewaren dus iets te veel is niet erg)

  2. Snij ongeveer van 1 cm 10 plakken van de komkommer.
    Druk met een uitsteekvormpje een leuke vorm uit de plakken komkommer.

  3. Snijd op een plank de abrikozen fijn. Voeg in een mengkom de abrikozen, roomkaas en een scheutje 43 en meng dit tot een glad geheel.

  4. Voeg nu de roomkaas op een uitgesteekde plak komkommer.

 

Eet smakelijk!

Prosecco snack

Openingstijden

Contact

Ceresplein 7

9401 CW Assen

 

Telefoon: 0592 - 749 111

Email: info@maxime-delicatesse.nl

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Koopzondag

 

13:00 - 18:00

10:00 - 18:00

10:00 - 18:00

10:00 - 18:00

10:00 - 21:00

09:30 - 17:00

13:00 - 17:00

Overige Informatie

Bekijk hier de algemene voorwaarden van onze workshops

 

Bekijk hier de allergene van onze rijstcrackers, noten en zoetwaren.

Route