Webshop

Ceresplein 7

9401 CW Assen

 

0592 - 749 111

info@maxime-delicatesse.nl

Recepten

Menu gang: Hoofdgerecht

Type gerecht: Vegagerecht

Aantal personen: 2

Bereidingstijd: 20 minuten

Ingredi├źnten

 

150 gram Boeren Belegen

150 gram Zoete boeren kaas

150 ml Fontant (droge witte wijn)

2 el maizena

Bereidingswijze

 

  1. Laat de kaas op kamertemperatuur komen en rasp de kazen
    wanneer dit nog niet gedaan is.

  2. Doe de witte wijn in de pan en breng deze op matig vuur aan de kook.
    Laat de wijn niet koken.

  3. Voeg nu in kleine delen de geraspte kaas toe.
    Blijf roeren en zorg dat het niet gaat koken.

  4. Mocht het nog te dun zijn, los dan de maïzena op in een beetje water en voeg dit toe.

Liever wat sterker?

Voeg dan naar smaak meer witte wijn of een oudere boeren kaas.

 

Eetsmakelijk!

Kaasfondue
met Nederlandse kazen

Openingstijden

Contact

Ceresplein 7

9401 CW Assen

 

Telefoon: 0592 - 749 111

Email: info@maxime-delicatesse.nl

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Koopzondag

 

13:00 - 18:00

10:00 - 18:00

10:00 - 18:00

10:00 - 18:00

10:00 - 21:00

09:30 - 17:00

13:00 - 17:00

Overige Informatie

Bekijk hier de algemene voorwaarden van onze workshops

 

Bekijk hier de allergene van onze rijstcrackers, noten en zoetwaren.

Route