Webshop

Ceresplein 7

9401 CW Assen

 

0592 - 749 111

info@maxime-delicatesse.nl

Recepten

Menu gang: Hoofdgerecht

Type gerecht: Vegagerecht

Aantal personen: 2

Bereidingstijd: 30 minuten

Ingredi├źnten

 

250 gram Parmezaanse kaas

100 gram Gorgonzola Pikant

150 ml Droge witte wijn

Italiaanse kruiden

2 el maizena

Deze kaasfondue is echt voor de liefhebbers.
Ook moet je echt al wel vaker hebben gefonduud
aangezien hij best lastig is om te maken

 

Bereidingswijze

 

  1. Laat de kaas op kamertemperatuur komen en rasp de kazen
    wanneer dit nog niet gedaan is.

  2. Doe de witte wijn in de pan en breng deze op matig vuur aan de kook.
    Laat de wijn niet koken.

  3. Voeg nu in kleine delen de geraspte kaas toe. Blijf roeren en zorg dat het niet gaat koken.

  4. Mocht het nog te dun zijn, los dan de maïzena op in een beetje water en voeg dit toe. Maak op smaak met Italiaanse kruiden.

Liever wat sterker?

Voeg dan naar smaak meer witte wijn toe of gorgonzola pikant.

Kaasfondue
op Italiaanse wijze

Openingstijden

Contact

Ceresplein 7

9401 CW Assen

 

Telefoon: 0592 - 749 111

Email: info@maxime-delicatesse.nl

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Koopzondag

 

13:00 - 18:00

10:00 - 18:00

10:00 - 18:00

10:00 - 18:00

10:00 - 21:00

09:30 - 17:00

13:00 - 17:00

Overige Informatie

Bekijk hier de algemene voorwaarden van onze workshops

 

Bekijk hier de allergene van onze rijstcrackers, noten en zoetwaren.

Route