Webshop

Ceresplein 7

9401 CW Assen

 

0592 - 749 111

info@maxime-delicatesse.nl

Recepten

Menugang: Voorgerechten

Type gerecht: Vegetarisch

Aantal personen: 12

Bereidingstijd: 30 minuten

Ingrediƫnten

 

300 gram chocolade naar keuze

5 eetlepels melk

250 gram slagroom

4 gelatine blaadjes

Heerlijke rijke chocolade mouse die je met alle soorten chocolade kunt maken.

Melk, wit, puur of met vulling het kan allemaal.

 

Bereidingswijze

 

  1. Verwarm de chocolade Au bain Marie op samen met de melk.

  2. Laat de gelatine in de tussentijd in koud water wennen.

  3. Klop de slagroom stijf.

  4. Als de chocolade warm genoeg is en helemaal gesmolten voeg dan de gelatine blaadjes toe. Word het niet genoeg warm, doe ze dan met een beetje melk/water in pan tot dat het opgelost is en voeg dan aan de chocolade toe.

  5. Mix de slagroom en de chocolade bij elkaar en serveer in mooie glazen bekers.
Chocolade Mouse

Openingstijden

Contact

Ceresplein 7

9401 CW Assen

 

Telefoon: 0592 - 749 111

Email: info@maxime-delicatesse.nl

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Koopzondag

 

13:00 - 18:00

10:00 - 18:00

10:00 - 18:00

10:00 - 18:00

10:00 - 21:00

09:30 - 17:00

13:00 - 17:00

Overige Informatie

Bekijk hier de algemene voorwaarden van onze workshops

 

Bekijk hier de allergene van onze rijstcrackers, noten en zoetwaren.

Route