Webshop

Ceresplein 7

9401 CW Assen

 

0592 - 749 111

info@maxime-delicatesse.nl

Recepten

Menugang: Voorgerechten

Type gerecht: Visgerecht

Aantal personen: 2

Bereidingstijd: 15 minuten

Ingrediƫnten

 

200 gram bruine champignons

100 gram gepelde grijze garnalen

4 lente uitjes

4 eetlepel soja saus

Bak Olijf Olie

Deze smaakvolle soep zet je binnen 10 minuten op tafel!

Lekker voor een lichte lunch of voorafje.

 

Bereidingswijze

 

  1. Maak de champignons schoon en snij in kwarten

  2. Stoof ze flink in olijfolie en kruid alleen met peper

  3. Hak in tusen de lente uitjes fijn

  4. Zodra de champigons gaar zijn, voeg je water toe zo'n 2 soepkommen vol, tot ze net onderstaan en de 4 eetlepels sojasaus.

  5. Laat nog even goed doorkoken.

  6. Haal de pan van het vuur, voeg de lente uitjes en de grijzen garnalen toe.

Extra tip: Wil je het soepje nog smaakvoller maken, voeg dan wat extra koriander, knoflook of limoensap toe.

Champignonsoep met Garnalen en sojasaus

Openingstijden

Contact

Ceresplein 7

9401 CW Assen

 

Telefoon: 0592 - 749 111

Email: info@maxime-delicatesse.nl

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Koopzondag

 

13:00 - 18:00

10:00 - 18:00

10:00 - 18:00

10:00 - 18:00

10:00 - 21:00

09:30 - 17:00

13:00 - 17:00

Overige Informatie

Bekijk hier de algemene voorwaarden van onze workshops

 

Bekijk hier de allergene van onze rijstcrackers, noten en zoetwaren.

Route