Webshop

Ceresplein 7

9401 CW Assen

 

0592 - 749 111

info@maxime-delicatesse.nl

Recepten

Menugang: Salades

Type gerecht: Visgerecht

Aantal personen: 2

Bereidingstijd: 15 minuten

Ingrediƫnten

 

4 ansjovisfilets

Sap van een halve citroen

1 eetlepel Dijon Mosterd

1 teentje knoflook

1 ei dooier

scheutje Worcestersaus

Vers gemalen peper

2 delen zachte olijf olie, Bijv.

onze spaanse of italiaanse

1 deel rode wijn azijn

gemengde sla

geschilfers parmezaanse kaas

Croutons (liefst zelf gemaakt)

blokjes gebakken kipfilet of gerookte kip

Naar origineel Amerikaans recept.

 

Bereidingswijze

 

  1. Snijd de ansjovisfilets zeer klein en doe ze in een schaal.
    Voeg dan 1 voor 1 de volgende ingrediƫnten toe.
    Zorg dat alles goed vermengd is voordat het volgende wordt toegevoegd.

  2. Voeg toe: citroensap, mosterd, uitgeperste knoflook, eigeel,
    Worcestersaus en de versgemalen peper.
    Voeg naar smaak de olijfolie en de rode wijnazijn toe in de bovenstaande verhouding.

  3. Giet de dressing over de salade, voeg de kip toe en besprenkel de salade met de kaas en croutons.
Caesar Salad Amerikaanse wijze

Openingstijden

Contact

Ceresplein 7

9401 CW Assen

 

Telefoon: 0592 - 749 111

Email: info@maxime-delicatesse.nl

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Koopzondag

 

13:00 - 18:00

10:00 - 18:00

10:00 - 18:00

10:00 - 18:00

10:00 - 21:00

09:30 - 17:00

13:00 - 17:00

Overige Informatie

Bekijk hier de algemene voorwaarden van onze workshops

 

Bekijk hier de allergene van onze rijstcrackers, noten en zoetwaren.

Route